Hazal Kaya Fan
Hosgeldınız ...
İyi ForumLar DiLeriz Smile
Hazal Kaya Fan
Hosgeldınız ...
İyi ForumLar DiLeriz Smile
Hazal Kaya Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hazal Kaya Fan

Hazal Kaya Fan

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Konser Boş Değil

4 posters
YazarMesaj
*Kyble*
°•.♥.•°Üyemiz °•.♥.•°
°•.♥.•°Üyemiz °•.♥.•°
*Kyble*

Konser Boş Değil Empty
MesajKonu: Konser Boş Değil   Konser Boş Değil EmptyPtsi Mayıs 25, 2009 1:16 pm

23 Nisan konserinin ertesi günü çıkan haberlerdeki gibi konser alanı boş değildi. Hürriyet gazetisinde yayınlanan koltukların gösterildiği fotoğraflar konser başlaman çok önce çekilmiştir. Grup Hepsi hayranları, gruba bir süpriz hazırlayacaktı; süpriz olarak Bostancı Gösteri Merkezi'ne gelen tüm hayranlar hep bir ağızdan yine hayranlar tarafından yazılmış bir şarkı söylenecekti. Bu nedenden dolayı konser alanının kapıları daha önceden açılmıştı. Bu drumdan faydalanan basın çalışanları konser daha başlamadan çekilen fotoğraflara gazetelerinde yer vermiştir. "Hayret" sözünü ekleyerek, salonun boş olduğunu ve Hepsi grubunun "hayal kırıklığına uğradı"klarını idaa etmişlerdir. (Orada bulunan sevenlerin hepsi bunun tersini söyleyeceklerdir.)
Tabii ki yalan olan bu haberler yerine Grup Hepsi'nin ; canlı olarak söylediği 3 şarkıdan, hayranlarının onlara hazırladığı süprizden, Grup Hepsi'nin projelerinden bahsedilmemiştir. Verdiğimiz tepki sadece kınamak olmayacağına inanıyorum. Bizler yıkılmadık, dağılmadık, parçalanmadık. Kimseye ihtiyacımız olmadığını idaa etmekten kaçınmıyorum. Bu haberler devam ettikçe bizden azalan hiç birşey yoktur, aksine "birbirimize daha çok kenetleniyoruz". Bu cümleyi bundan sonra sürekli duyacağınızı garantileyebilirim.

Hepsi Boş Adlı Konuda Geçen Bu Mesajından Dolayı bck Ya Çok Teşekkür Ederiz Bu Konuda Onun Sayesinde Belirttim ..

Bu Arada Konserin Başlamamış Olmasına Kanıt Olarak Tamamen Kendi Kanıtımı Sunuyorum

Tüm Çekilen Resimlerde Fanların Hiçbiri Ayakta Değil! Hepsi Oturuyordu
Peki Ben Size Soruyorum Konser Başlamış Hepsimiz Sahneye Çıkmış Olsaydı Herkes Oturuyo Mu Olurdu ?

Buyrun Daha Açıklayıcı Olsun Diye Resimli Kanıtlarım :

Konser Boş Değil Sld
*
Konser Boş Değil 24035644
*
Konser Boş Değil 41368181
*
Konser Boş Değil Lpo

HEPSİ SAHNEDEMİ ? İçinz Rahat Olsun Salon Doluydu Basın Utansın Bu Haberleri Görüp HEPSİ SAHNEDE OLSAYDI HERKES AYAKTA OLURDU! BASIN AYAĞINI DENK ALSIN ARTIK YETTİ
alintidir
PucCa
Admin-JiK
Admin-JiK
PucCa

Konser Boş Değil Empty
MesajKonu: Geri: Konser Boş Değil   Konser Boş Değil EmptyPtsi Mayıs 25, 2009 1:54 pm

SaoL teqrar İlknur'm
https://hepsifan.123.st
CemRe^^J!
Co Admin-JiK
Co Admin-JiK
CemRe^^J!

Konser Boş Değil Empty
MesajKonu: Geri: Konser Boş Değil   Konser Boş Değil EmptyPtsi Mayıs 25, 2009 6:05 pm

P. için saol cnm..Smile
*Kyble*
°•.♥.•°Üyemiz °•.♥.•°
°•.♥.•°Üyemiz °•.♥.•°
*Kyble*

Konser Boş Değil Empty
MesajKonu: Geri: Konser Boş Değil   Konser Boş Değil EmptySalı Mayıs 26, 2009 12:52 pm

ö.d. kuzularım
~Pamuk_ŞeGer~
°sTiL Admin-JiK
°sTiL Admin-JiK
~Pamuk_ŞeGer~

Konser Boş Değil Empty
MesajKonu: Geri: Konser Boş Değil   Konser Boş Değil EmptyPaz Haz. 07, 2009 6:47 pm

sağol

Konser Boş Değil
1 sayfadaki 1 sayfası